• 2
    ilk intiba önemli derler ya, hani öyle bir tabu vardır ya, bize söylemişlerdir hep aynı yalanı. biz de inanmışız o yalana. yalanlara kolay kanan, provakosyana bir anda gelen bir insan olarak bu yeni arkadaşımızı tanımlayayım kendi çapımda.

    19 entry sahibi yeni yazar arkadaşımız; henüz ilk entryleri ile görülmeyen noktalara ya da bir diğer deyişle ortak fikrin zıt yönüne dikkat çeken entryler yazmaya başlamış. kendisi sabit fikirli ya da ayrıntıcı biri olabilir bu bıraktığı ilk intiba sayesinde. ilk dikkatimi çeken keita ve abdürrahim albayrak ile ilgili entryleri oldu nedense.

    umarım bıraktığı ilk intiba, ki o da şudur; ''toplumun tersine bir şeyler söylersem ya da görülmeyen tarafları ele alırsam farklı tarzımı yansıtabilirim'' nezdimde bir an önce değişir.

    zira biz birbiri ile kaynaşmayı, birbiri ile ortak nokta bulmayı seven insanlarız. umarım çoğunluk ile aynı fikre gelebilir ya da yamacına yaklaşır en azından. belki ilk intiba önemlidir diye atılan yalandan kurtarır bizi ilerleyen günlerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın