resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 517
    benim itirazım daha çok türkiye ile alakası olmayan yabancıların ve mesut özil gibi alman vatandaşlığını seçen kişilerin yerli statüsünde oynamasına. kuralın bu kısmı düzeltilmeli bence. yoksa, ortada alınmış bir karar var ve o karar çerçevesinde kendisi yabancı oyuncu statüsünde sayılmaktadır. buna yapılabilecek bir şey yok. daha önce oyun içerisinde kural değişti diye itiraz ederken aynı şeyi talep etmek hem yanlış, hem de iki yüzlülüktür.

    bana kalsa yabancı oyuncu sayısını serbest bırakır, alt yapı eğitimini türkiye' de almış tüm kişileri yerli, dışarıda almış tüm kişileri yabancı statüsünde oynatırım. yerli dediğin bir nevi kendi mahsulündür. biz elin alman'ının yetiştirdiği gurbetçiyi alıp gelip yerli sayıyoruz. adama ne emek verdin, gelişimine ne katkıda bulundun da yerli dedin!

    tff ligin kalitesini arttırmayı gerçekten istiyorsa yabancı oyuncu sayısını serbest bırakır, gelecek yabancılarda üst yaş sınırı koyar, her yabancı için, epl tarzında, bize uygun olacak şekliyle milli takımlarda oynama şartı getirir. bu yıl getirdikleri 21 yaş altı +3 yabancı kuralı dahi doğru ve mantıklı bir hamleydi.

    seneye yusuf demir' in de yerli statüsünde oynayacağını veya yabancı sınırının kalkacağını düşünüyorum. sıkıntı olacaksa bu yıl olur sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın