resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 508
    sözlükten bahsetmiyorum, siz benim canımsınız ama medyada, sosyal medyada falan çok sığ tartışmalar dönüyor oyuncu hakkında. gerçekten gına geldi artık.

    çocuğun performansının bile önüne geçti vatandaşlığı. ya bu çocuk 19 yaşında, geleceğin yıldızı potansiyeli var ki barcelona almış, çocuğu bir şekilde buraya getirebilmişiz ve bizim oyuncumuz bu çocuk, kiralık falan değil yani. çocuğu parlatıp satışından bonservis rekoru bile kırabiliriz ama geldiğinden beridir türk sayılsın - sayılmasın tartışması dönüyor. bu yaştaki bir oyuncunun bundan etkilenmeme şansı var mı sizce? yahu yusuf’un kendisi bile düşünmüyordur bu kadar. bizim yönetimden de bu tartışmayı körükleyen var. yapmayın yahu. cidden artık bu tartışma hem çocuğa hem de takıma zarar vermeye başlayacak.

    kendisinin türk sayılmasından öte garabet yabancı sınırıyla uğraşın, onu çözdüğünüz zaman zaten yusuf’un türk sayılmasının bir önemi kalmayacak. kural nasılsa seneye değişecek. ligler başlamış, transferi bitirmişiz, şampiyonluktan çok yusuf’a entegre olmuşuz sanki. cidden çok saçma ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın