resim
Mehmet Büyükekşi
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 79
    galatasaray kulübü üyesi tff başkanı.

    kendisine bazı kararları verdiren farklı bir irade. tff başkanlarının kukla olduğu hepimizin malumu.

    ama geleceğim konu başka bir nokta. galatasaray neden hukuki zeminde bana göre yanlış yazılmış olsa da 6 yıldır var olan bir yasayı çiğnemek ve çiğnetmek için kendi çıkarı ortaya düşünce bu kadar yaygara koparıyor? açıkçası bu çiğlik bize yakışmıyor.

    elimizde basit bir örnek var sascha boey. tank gibi oynuyor kamerun dünya kupası için kendisini kadroya almaya hazır. ısrarla fransa'yı bekliyor. yaşı yusuf'tan büyük.

    yusuf türk ana babadan evet. ama milli takım konusunda tercihini yapmış. 3-5 dakikada olsa 4 maç oynamış. 2015 yılından sonra işleyen yasa da net. menajeri hatim etmiştir yasayı b-pek çok gurbetçinin menajeri. bile isteye oynadı o maçlarda. dolayısyla kendimize yaptığımız bu ayrımcılık komple bize yakışmıyor.

    bizim kulüp olarak yusuf demir'i türk oynatmaktan ziyade 8+3 garabetine isyan etmemiz gerekiyor.

    +'lı kurallar sistemin saçmalığı. kontrat imzaladıysan oynatırsın kimse sana karışamaz. bu kiraladığn bir evin odasını nasıl kullanacağına ev sahibinin karar vermesi kadar saçma.

    sadece 8 yabancıyla kontrat imzalayabilmek 8+3+3+3 yabancı saçmalığından 10 kat daha iyidir.

    bu sebeple tüm yabancıları ilk 11'de oynatabilme ve maç kadrosuna yazabilme özgürlüğü yusuf'u türk yapmaktan daha doğru ve mantıklı bir hamle. bu yüzden de mehmet bey'in gölge yönetimine yusuf üzerinden değil tüm futbolcuların üzerinden gitmekte yarar var. kamuoyunu yanlış stratejiyle kuruyoruz.

    edit: imla ve ek düşünce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın