• 391
    (bkz: #345571)

    24 mart 2010 fenerbahçe manisaspor maçında rahmetliye pankart açarak anlamlı bir harekette bulunmuşlardır. gerçekten hoş bir ayrıntı bu.

    zamanında da şöyle bir şey olmuştu:beşiktaş taraftarı biz aziz yıldırım'a "o... çocuğu aziz yıldırım" diye tezahurat yaparken, fenerbahçe taraftarı ve biz serdar bilgili'ye "o... çocuğu serdar bilgili" diye tezahurat yaparken centilmen başkanımız, diğer başkanları da centilmenliğe davet edercesine bir tek kendisine bu küfürün edilmediğini belirtince statlarında "o... çocuğu özhan canaydın" diye tezahurat yapmışlardı. şimdi forumlarında "tek iyi galatasaraylı da gitti, biraz örnek alın kendinize şu adamı" diyorlar bize. muhtemelen biz öldüğümüzde de bizim ne kadar iyi olduğumuzu, gelecekte yerimize geçen insanların bizi mumla arattığını söyleyecekler.

    her neyse, lafı fazla uzatmaya gerek yok. şimdilerde küfür ettiğimiz insanlara allah uzun ömürler versin, onlar öldüğünde biz de arkalarından ne kadar iyi olduklarını söylersek bu çelişkimizi birbirimize çaktırmayalım, tamam mı?

    edit: hemen benden önce bunu yazan prekazi888'e saygılar sunarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın