• 44
    12 gün kalan maç.

    https://gss.gs/giF.gif

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    sürekli liderle oynadığımız sezonun* sıradaki maçı. bu maçı da kazanırsak, lider olacağımız ve rakip bulamayacakları için sezonu bitirebilirler :p

    neyse efendim maçın kolay olmayacağını herkes biliyor zaten. ndiaye, belhanda, henry onyekuru falan şu sıralar yanıyor. orta sahada gazla çalışan isimler bunlar. oynamak isterlerse oynarlar. bu sebeple bizim maçta nasıl bir motivasyonları olacak bilemiyorum. kendi taraftarları önünde liderliğini devam ettirme, ispat çabası vs her şekilde iyi bir takım bekliyorum.

    orta sahayı yumuşak tutarsak gitti geldili bir maçta bizi yenebilirler, hatta handikaplı bir yenilgi bile alabiliriz. o yüzden ben sert bir orta saha üçlüsü ile (torreira, midtçö, berkan bile olabilir) başlayıp 60'tan sonra hamleleri yapmayı düşünebiliriz.

    izlediğim her ads maçının son bölümü orta sahasız maçlar gibi oynanıyor. maçın başında durdurup, sonra vurmayı planlayıp, son bölümde fişi çekebiliriz.

    illaki okan buruk ve yardımcıları rakibi analiz ediyorlardır.

    yalnız bu maçtan bir gün sonra oynanacak olan 2 ekim 2022 beşiktaş fenerbahçe maçından önce alınacak 3 puan rakipleri strese sokar. oradan çıkacak her sonuç işimize gelir falan. o yüzden çok önemli bir maça çıkıyoruz.

    bu maçtan da öyle veya böyle 3 puan alabilirsek, önümüz iyiden iyiye açılıyor. bu sebeple,

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın