• 69
    kendisini ezelden beri sevmem. ilk gençliğinden bugüne türk kadınları tarafından çok benimsendi, çok beğenildi. bizimkilerin çoğunda üstü kapalı veya apaçık bir "maço erkek" aşkı vardır, nejat bu açığı üsturupluca dolduruyor. semih kaplanoğlu'nun yumurta'sı dışında hiçbir yerde de iyi oyunculuğunu veya role ekstra bir dokunuşunu görmedim. semih kaplanoğlu'nun son hali de malumunuz.

    neyse konumuz bu değil. sonra bu adam artık kadınların ve bazı erkeklerin nasıl bir g noktasına dokunduysa sahte hesaplar türeyip adamın adına poz kesmeye başladılar. bir yere kadar dayandı, sonra kendisi de "şeyh uçmaz mürit uçurur" diyerek olaya daldı. o kitap filan, allah düşmanımın başına vermesin.

    nejat genç yaşında kadına, arzulanmaya, beğenilmeye doymuş bir adam. 2000'lerin ortasında yanılmıyorsam bir bara ortaktı, orada kendi haremini kurmuştu zaten. bunu şaka için söylemiyorum, gerçekten sıra vardı. bizim meraklı kız arkadaşlardan biliyorum.

    e yaş kemale erdi. dini duygusu yok veya zayıf. kişiler arası ilişkilerde kimbilir nelere denk gelmiş nelerden bezmiştir çoktan. aşk meşk desen çoktan kaybetmiş. bu adam libidoyu nereye yatıracak? geriye bir tek fenerbahçe kaldı tabii. şimdi oradan maneviyat devşirmeye çalışıyor. hepinizin fark ettiği gibi gece içip içip fenerbahçeye yazması bundan. biz olimpos dağında olmayan erkekler, eski sevgilimize yazarız, ne bileyim hoşlandığımız kişiye açar bir bakarız, olmadı sevdiğimiz şarkılar şiirler derken libidomuzu yatıracak (mevduat anlamında düşünün) bir yer buluruz. nejat, fenerbahçeye yatırıyor. allah kolaylık versin.

    ezelden beri sevmem. küstah herifin tekidir. müritleri uçursun biraz daha bakalım.

    bir de ayıptır söylemesi, benim için kadında kalite turnusoludur. ta o yıllardan bugüne bir hatun kişiye acaba? demişsem nejat'ı beğenip beğenmediğini bir sorarım. hiç şaşmaz, benden size tüyo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın