• 6032
    öncelikle hayatta rasyonel olursanız daha az yıpranırsınız. feneri övme şenlikleri başlamış diyen renktaşların atladığı bir kaç konu var.

    birincisi, bu sefer adamların başında gerçek bir hoca var. öyle altını falan oyamazsın. nasıl paşa paşa yedekte bekleyip, hiç ses çıkarmadan oyuna giriyorlar. otobüsteki arka beşli, abiler vs sökmez buna. ağzındaki sakızı suratlarına yapıştırır.*

    ikincisi, geçmiş yıllarda sahip olmadıkları bir kadro derinliğine sahipler. birbirinin aynısı güçte iki tane ilk 11 çıkarırlar. bir kaç oyuncu da artar hatta. süper lig/türkiye kupası/avrupa ligi/konferans ligi vs hepsi de forma şansı bulacak yıl boyu. sakatlıklar, cezalar vs sinek fısıltısı olur bunlara. ideal bir 11'e sahip olmadan şampiyon olarak, ilk 11'i ezbere sayacaksın düsturunu yıkabilirler.

    üçüncüsü, oynadıkları oyunu mesela benfica, ajax vs cezalandırır ama bizim ligdeki kamiller yanındaki adama pas atamıyorlar daha. geçiniz. bu pres ile baş edecek belki 1-2 takım vardır. 90-100 gol seviyelerine yaklaşırlarsa hiç şaşırmayın.

    ayrıca erken form tuttular ama dünya kupası arası dinlenme ve tekrar yükleme yapma şansları var.

    2014 ten beri başarılı olma olasılıklarının en yüksek olduğu sezonu yaşıyorlar. izleyelim görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın