• 16
    https://www.transfermarkt.com.tr/...spielbericht/3286201

    pazar miskinliği ile koltuğa iki seksen uzanmış şekilde internet sörfü yaparken denk geldim yukardaki linke. sonrasında anılaaar...

    öncelikle babam hayatta ve sağlığı yerinde çok şükür, onu bi' belirteyim. sadece senelerin bu kadar koşar adım geçmesi bir nebze canımı sıktı ve buna binaen bir miktar pamucuk oldum. neyse.

    5-6 yaşlarımdaydım bu karşılaşmanın oynandığı zaman. babam beyaz tişört ve beyaz kadife pantolon kombosuyla ışık saçıyordu* adeta o gün. hatta net hatırlıyorum, fabrikadan bir arkadaşı takılmıştı tribünde "oo baba, melaike gibi olmuşun bea" diye.

    artık sağlamından elden geçmesi elzem olan, o dönemin lüleburgaz'ı için alternatifi olmayan 8 kasım stadı'nda oynanmıştı mücadele. 95-96 yıllarında lüleburgazspor'un kulüp başkanı olan eniştem hayati soytürk de refere maçta karşı tribündeydi arkadaşlarıyla beraber. o değil de, dedeoğlu sitesi tarafındaki tribünden çılgınlar gibi el sallamıştım enişteye de gram siklememişti beni, karşı tribünle aramızda milyon km olması ve/veya gözlük kullanıyor oluşu çok da ipimde değil hani, görmeliydi! :(

    böyle işte.

    lüleburgazspor şu an ne durumda hiçbir bilgim yok. bir ara amatördeydi falan, hatta evrensekiz'i yenmişti bundan 3-4 yıl kadar önce vesaire.

    ah trakya futbolu ah, sabah kahvaltısında bira içmekten topa vurmaya enerji ve vakit bulamayan güzel insanların kötü futbolu.

    iyi böyle bea kamil, nabıcan topu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın