• 487
    galatasarayın son yıllarda geliştirdiği golü erken bulunca arkaya yaslanma refleksi bir kez daha yaşandı. golü erken bulduysan daha fazla atmanın yollarına bakacaksın. çekilmeyeceksin.
    bu refleksten kurtulmak lazım.
    konya takımının defansını çoğu zaman orta saha çizgisine yakın yere kadar getirdiği bir tarzı zaman zaman maç içinde gördüğümüz anlarda beklerle kanatlardan daha etkili olabilirdik.
    aslında hücum etkinliğimizin arttığını görmek sevindiriciydi.
    fakat rakip yarı sahada herkesin kahraman olmak istemesi neticesinde ve ezilen toplar, pas hataları konya tarafından hızlı değerlendirildi.
    galatasarayın kaybettiği golü bir şekilde buluruz refleksinin geri dirildiğini görmek son saniyeler kadar hücumu ve aksiyonu düşündüğünü görmek sevindirici.
    ligin gidişatı hakkında fikir vermesi açısında derli toplu oynayan anadolu takımlarının kilidinin nasıl açılması gerektiğini gösteren bir maçtı.
    kerem ve yunus ilerde çevre kontrolü, top kaybı, pas tercihi konusunda daha efektif olması gerekiyor.
    çok iyi oynamadan kazandık.
    mutluyuz.
    ligin seyri açısından ciddiye alınması gereken yeni rakibimiz demirspor karşısında hatalardan ders alınmış ve daha efektif bir futbol oynamamız açısından 14 günlük arayı iyi değerlendirmek gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın