• 45348
    ıcardi’nin açıklamaları şu şekilde:

    “gerçekten çok mutluyum kazandığımız için. oynadığım için çok mutluyum. galatasaray formasıyla ilk maça çıkışımdı. gerçekten çok mutlu hissediyorum şu anda. bütün haftayı antrenmanlarla geçirdim. takımla birlikte antrenmanlara çıktım. ilk maçımıza çıktık ve kazandık taraftarımızın önünde. bu çok güzel bir his. taraftarımızla 3’lü çektirmek çok güzel bir duygu. uçakta ailemle birlikte de yapmıştık. burada taraftarımızın önünde kazandıktan sonra bunu yapmak özel bir histi.”

    ıcardi, henüz hazır olup olmadığıyla ilgili kendisine yönetilen soruya ise şu şekilde yanıt verdi:

    “antrenörümüz karar verecek buna. ben yüzde yüzümü takımıma veriyorum. takımla birlikte antrenmanlara çıkıyorum. önümüzde milli takım arası var. o sırada da çalışacağız. bu çalışmaların sonunda da hocamızın kararı olacak elbette.”

    (bkz: mauro ıcardi)

    boey’un açıklamaları şu şekilde:

    “çok güzel bir zafer elde ettiğimizi düşünüyorum. bu zaferin sonucunda da lider olarak bitirdik. şu ana kadar gol yemeyen takıma karşı kazandık. ne yapabileceğimi biliyorum ve bunları sahada gerçekleştiriyorum. devamının gelmesi gerekiyor, süreklilik çok önemli. devamının geleceğine de inanıyorum. takım burada değilken bile çok fazla çalıştım. şu anda gösterdiğim performansta bu yaptığım çalışmanın sonucu.”

    (bkz: sacha boey)

    belçikalı yıldız, “şu anda birinciyiz. önemli olan şey birinci olmamız. istediğimiz buydu ve bunu gerçekleştirdik. şimdi geri kalan süreçte birinci olarak devam etmek istiyoruz. bu akşam arkadaşlarım buradaydı. bana bu atmosferle ilgili neler diyeceklerini merak ediyorum. böyle bir taraftarın önünde oynamak muhteşem bir his.” ifadelerini kullandı.

    (bkz: dries mertens)

    takım halinde hedeflerinin maç kazanarak şampiyonluğa gitmek olduğunu dile getiren fransız savunmacı, “atmosfer muhteşemdi. taraftar her zaman mükemmeldi ve 90 dakikanın sonuna kadar bizi destekledi. derinden oynadıkça ortalarla birlikte fırsatlar bulduk. çok mutluyum. buradaki amacımız maç kazanmak ve şampiyon olmak. bu akşam solda oynadım. benden böyle bir istek geldi. ben de bunu yerine getirdim. rakip kalede tehlike yarattım.” şeklinde konuştu.

    (bkz: léo dubois)

    torreira’nın açıklamaları şu şekilde:

    “biz biliyorduk zaten güçlü bir takım olduklarını, güçlü bir oyun planları olduğunu… zor bir maç oldu bizim için de. bu maçın liderlik açısından da önemi vardı bizim için. biz de elimizden gelen her şeyi yaptık sahada mücadele ettik ve mücadele gerektiren bir maçtı zaten.”

    torreira, oliveira ile uyumu hakkında kendisine yöneltilen soruya ise şu şekilde yanıt verdi:

    “gerçekten önemli bizim orada yaptığımız şey. arada biraz mesafe bıraktığımız için ilk yarıda golü de orada yemiştik zaten. burada sıkıntılar olabiliyordu. devre arasında hocamız bizimle konuştu, hepsini anlattı biz de onu dinledik. sonrasında iyi bir şekilde oynayabildik. çok önemli bir görevimiz var orada. aramızdan filtreliyebildikleri zaman topu çok tehlikeli oluyor.”

    “türkçe çok zor bir dil. şöförüm ve aşçımla konuşmaya çalışıyoruz. florya’da da herkes bize yakın davranıyor. konuşmamız için yardımcı oluyorlar bize. sempatik olmaya çalışıyorum, herkesle yakın ilişki kurmaya çalışıyorum. bu şekilde ilerletmeye çalışıyorum türkçemi.”

    (bkz: lucas torreira)

    (bkz: 16 eylül 2022 galatasaray konyaspor maçı) sonrası basın açıklamaları

    https://www.galatasaray.org/...er-seyi-yaptik/51727
App Store'dan indirin Google Play'den alın