• 484
    6 haftada henüz gol yememiş takıma daha dakika dolmadan gol atılmış. korkulan kısır oyun olmamış. hem de direkleri nişanlayan ve en çok gol atması istenen adam sergio atmış. takım gayet iyi gidiyor ancak karşımızdaki de lider konyaspor. bugün sözde rakibimiz denilen takımlar gelse bu kadar top oynayamaz, sırf derbi diye saçma bir gerilim ve tempo olur. adamlar paslarla hızlı gelebiliyor. ha burada rakibi karşılarken sorunumuz neydi, neden eksik gibi yakalandık, tekrar yaşamamak için ne önlemler gerekir, teknik ekip çözecektir. hızlı ve paslarla göbekten kanatlara doğru yayılan rakibi durduramadık. çözümü bulunacaktır.

    maçın başından beri muazzam kurtarışlar yapan kaptan, önde yakalanıp gol yedi diye yerin dibine sokanlara yazıklar olsun. emin bayram defalarca kritik yerlerde kritik müdahaleler yaptı. aslan gibi oynuyor. bir iki mücadele kaybetti diye saçma sapan şeyler söyleyenler kendine taraftarım demesin. emin de zaten onları duymasın. gelelim yusuf eleştirilerine. çocuk o kalabalık konya defansını sorumluluk alıp ince işlerle zorlamak istedi. ne bekleniyordu acaba? 3 kişiyi çalımlayıp aşırtması falan mı?

    okan hoca çok yerinde müdahaleler yaptı. leo’yu sol beke aldıktan sonra maçı koparan golün asistinin oradan gelmesi ve yine golü sonradan giren icardi’nin atması (attırması) muhteşemdi. bunları başkası yapsa öve öve bitirilemezdi. mesela ilhan palut yapsa, fatih terim yapsa yer yerinden oynardı. galatasaray taraftarının bir kısmının kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. tadını çıkarın kardeşim. asıp kesmeyin. hatalardan ders çıkaralım ama lideri de yenip lider olmuşuz. 7 haftada 5 g, 1 b yakalamışız. az sakin olun. en son ne zaman böyle üst üste seri yaptık? ne zaman böyle başladık sezona ki takımın büyük kısmı yeni oyunculardan oluşuyor. ayrıca bu kadar geniş kadroyu eline yüzüne bulaştıranlar da oluyor.

    sözün özü ben takımımdan memnunum. hatalarımızdan ders çıkararak, üzerine koyarak devam edeceğimize inanıyorum. milli arada oturacak bazı şeyler olacaktır. ancak en çok düzelmesi gereken şeylerden birisi de taraftarın bir kısmıdır.

    kazanılan maç sonrası mutlu hafta sonları dilerim. az mutlu olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın