• 104
    okan hocadan yusuf demir ve berkan kutlu hamleleri gelir mi merak ettiğim maç.

    resmi hesabın günaydın paylaşımında boey ve berkan kutlu vardı. acaba berkan sol bek olarak başlayabilir mi? resmi hesabından maç paylaşımında ise yusuf demir var. sanki ilk 11 başlayacakmış gibi hissediyorum. bu senaryolar gerçekleşirse pva ve ileri hattan bir oyuncu yedeğe çekilecek demek. pva yedeğe çekilmesi hayırlı olur. ön alanda ise şu anki durumda yedeğe çekilmeyi hakeden bir oyuncu yok. yunus çekilse haksızlık olacak. kerem tam form tuttu olmaz. mertens çekilebilir mi bilemiyorum. buradaki en zayıf halka yunus gibi. muhtemelen onu kesebilir ve hamle oyuncusu olarak oynatabilir.

    belki de ideal 11 ile başlayabilir bilemiyorum. akşam göreceğiz. kadro alternatifi bol olunca kadro yapamıyoruz kardeşim bu ne rezillik. allah okan hocaya kolaylık versin. daha bu rotasyonun içine mata ve icardi dahil olacak. çılgınlık resmen.

    maça gelirsek ben rüzgarı arkamıza biraz da olsa aldığımızı ve kazanacağımızı düşünüyorum. giresun maçı gibi değil bu maç. takımın özgüveni yerine geldi ve yedekte skoru değiştirebilecek çok fazla oyuncu var. skor beklentisine gerek yok. temiz, iştahlı ve presli bir oyunla kazanalım yeter. böyle oynayınca zaten skor bir şekilde geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın