resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 5105
    bana göre fenerbahçeli taklidi yapan galatasaraylı. gheorghe hagi'ye göre de böyle. parayı sevdiği çok doğru. 2008 civarı galatasaray'ın maddi imkanları fenerbahçe ile bir değildi. o makas 3-4 sene sonra galatasaray stadı yapar yapmaz hemen kapandı ama o zamanlar onun istediği paraları sadece fenerbahçe verebilirdi. tek derdi galatasaray'la özdeşleşen isimleri fenerbahçe forması giydirmek olan bir camia da bu fırsatı kaçırmadı. aynı yollardan fatih terim ve hakan şükür bile geçti. ama emre belözoğlu bu sınavı veremedi. bana göre yalan bir hayatı seçti. tanju gibi geri dönecek ortamı da bulamadı.

    --- hagi röportajından ---
    emre, "galatasaray'da oynarken de fenerbahçeliydim" demişti. siz bunu biliyor muydunuz?

    ben inanmıyorum buna. futbol böyle, bunu bütün futbolcular söyler. bazen çok dürüst değiliz. her şeyi söylüyoruz ama gerçekleri söylemiyoruz. çünkü böyle söylenmesi gerekiyor. ama inanmıyorum. benim tek bildiğim; yurt dışından döndükten sonra galatasaray'ın ona davranış biçimini hiç beğenmediği. galatasaray onun eviydi, onun da evine dönmesi gerekiyordu. ama galatasaray onu istemedikten sonra ne yapacaktı? futbolu mu bırakacaktı? fenerbahçeli olduğunu söylemese kabul etmezlerdi onu. bana göre mecburen böyle söyledi.

    --- hagi röportajından ---

    gerçekte galatasaraylı olabilir diye galatasaray'la işi olabilir diye söylemiyorum bunu. zira çoğu zaman algının gerçeklerden daha büyük önemi vardır. o tren gelmemek üzere çoktan kaçtı. bu arada gözden kaçmasın. emre belözoğlu ilk hocalık deneyimini zaten fenerbahçe'de yaşadı. çok da başarılıydı. ama ona rağmen kendisiyle devam etmediler. böyle kanser bir camia. umarım avrupa'ya falan gider ileride, dil sorunu yok. yetenekli bir futbol adamı olarak bir daha harcamasın buralarda kendini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın