resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 5081
    galatasaray’ın teknik direktörü okan hocadır. şu ana kadar camiayı birleştirmiş, transfer dönemini başarıyla yönetmiş, taraftara inanç aşılamış, fena olmayan bir sezon başlangıcı yapmıştır. dolayısıyla uzunca bir süre başka bir hoca adını galatasaray’la anmak kendisine saygısızlıktır.

    bununla birlikte, 5 yıl önce arda turan başlığı altına yazdığım (bkz: arda turan/#2196124) ve bolca linç yediğim entrydeki ön görümün isabetli olmasından gayet memnunum. emre iyi bir hoca olacak niteliklere sahiptir ve muhtemelen iz bırakan bir teknik direktörlük kariyeri olacaktır.

    5 yıl önceki ön görümün asıl kısmı ise arda’ya ilişkin olup, iyi bir galatasaraylı olan arda’nın gerek çok iyi takım ve hocalarla futbolculuk yaşaması, gerek hırsı, gerek futbol zekası, gerek agresif ve cesur kişiliği sebebiyle eğer süreci iyi yönetebilirse emre’den de büyük hoca olacağını düşünüyorum.

    tanım: emre belezoğlu mevcut hocalar içerisinde en parlak futbolcu geçmişine sahip, hırsı ve zekasıyla geleceğin en büyük hoca adaylarından biridir. kişiliği itibariyle muhtemelen bir sonraki durağının fenerbahçe olması beklenmektedir. galatasaray’ımızı başarılara taşımasını beklediğimiz hocanın adı ise okan buruk’tur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın