• 5
    lucas neill bu grubun başlarındaki isimlerden biridir. fundamental denilen şey artık fışkıracak gibidir onda. geleli 2 ay olmuşken gözüm kapalı güvenirim ona her pozisyonda. top ayağına geldiğinde korkmak yerine güven kaplar içimi. sağ bek'te oynadı asist yaptı, kendini kanıtladı*. defansın ortasında oynadığında defans özelliklerini gösterdi, hatta bu yetmedi hıncal uluç'u bile bu adamı ortasaha da oynat rijkaard diye isyan ettirdi. yok arkadaş bu adamın oynayamayacağı yer. düğününe gelip çiftetelli oynayacağım derse hayatta şaşırmam. ya da leo franco'nun yerine kaleci oyuncu olarak düşünülebilir.

    bokunu çıkarmış gibi mi olacağım bilmiyorum ama artık benimle özdeşleşti galiba bu adam da, elano blumer. milli takımında hücuma dönük orta saha oyna, sağa yakın oyna, galatasaray'da ortasahanın ortasında çift yönlü oyna, galatasaray'da defansif ortasaha oyuncuları görevini yapmadığında gel onların görevini üstlen falan filan daha ne, neyse susuyorum.

    hakan balta'yı sol beke koyarsın top geçirmez kolay kolay, oyun kurması vasatın üzerindedir, ön liberoya koy, defansın ortasına koy oynasın aslanlar gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın