resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21057
    galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu, 2 türkiye kupası şampiyonluğu bulunmaktadır.
    atletico madrid ile 1 ispanya süper kupa şampiyonluğu, 1 ispanya kupa şampiyonluğu, 1 ispanya lig şampiyonluğu, 1 uefa kupa şampiyonluğu ve 1 uefa süper kupa şampiyonluğu bulunmaktadır.
    barcelona ile 1 ispanya süper kupa şampiyonluğu, 2 ispanya kupa şampiyonluğu, 1 ispanya lig şampiyonluğu, 1 uefa süper kupa şampiyonluğu bulunmaktadır.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...rfolge/spieler/21369

    türk futbolcu olarak efsane olabilir. zaten bu göreceli bir kavram her şey gibi. ancak galatasaray adına bir efsanelik söz konusu değildir. bizimle daha fazla başarılar yakalayan efsanelerimize bile jübile yapılmamıştır. bülent korkmaz, sabri sarıoğlu, hakan balta bunun gibi örnekler çoğaltılır.
    çok yetenekli bir gençken şöhretin etkisi altında kalmış ve kendisine yakışmayacak hareketler yapmıştır. üstüne galatasaray'ın yaşayan efsanesi fatih terim'e milli takımda saygısızlık yapmış 2 yıl trip atmıştır. sonrasında camiasız kalmamak için terim'in elini 50 bin kişinin önünde öpmüş ertesi sene ballı kaymaklı sözleşmeyi kapmıştır. o süreçten sonra galatasaray futbol takımına 1 gram faydası olmamıştır.
    yapmacık efsanelere gerek yok. mesela suçsuz bir gazeteciye başakşehir oyuncuları saldırırken tukaka, arda saldırınca bahanesi vardı demem. hem saha içinde hem saha dışında kaosu eksik etmemiş, kendi yeteneklerine ihanet etmiştir.
    halbuki gençlik yıllarında bizi orgazma sürükleyen oyunlar oynardı. basın üstüne yürüse taraftar sahip çıkardı. bu saygınlığını kendisi yitirdi. zengin ve tanınır olmasından dolayı adalet gerektiren olaylarda adil olunmamış ve yapmış olduğu hatalar cezasız kalmıştır.
    hatalar insanlar içindir. biz de her an potansiyel suçluyuz. bir trafik kazasında bile değişik olaylara yol açabiliriz. ancak uçkur için başına iş almak farklı bir olay.
    ben arda turan'ı sevmiyorum yada seviyorum diyemem. nötrüm. ancak bizim formamız altında görmeyi sindiremiyordum içim bir türlü almıyordu. gol atınca sevinemiyordum. bizden biri değildi artık çünkü o. bize karşı oynarken bile gereksiz agresifler yapmış, üstüne ultraslan tarafından sözlü hırpalanmıştır. hayat ne garip o ultraslan tarafından bugün jübilesi istenmekte.
    kendi payıma bunun yapılmasının gerçek efsanelerimize ayıp olacağını düşünmekteyim. sözlerimin sonuna gelmekle beraber bir de şu uyarıyı yapmayı kendime bir borç bilirim. takımda çok güzel bir ahenk var. bu takımın ahengini, sinerjisini bozabilecek pozisyon ve görevlendirilmelerden uzak tutulması gerekmektedir. okan hoca yola yanındaki ekip ve üstündeki erden bey ile devam etmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın