resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 854
    daha 19 yaşında olmasına rağmen iyi yanları eksikliklerine göre baya ağır basan bence oynarsa sezona damga vuracak yerli oyuncumuz olacak olan akademi oyuncumuz.

    emin oynadığı maçlarda hata yaptı mı, evet yaptı, bundan sonra oynayacağı maçlarda da illaki hata yapacak gol de yedirecek. abdulkerim oynadığı maçlarda hata yaptı mı, evet yaptı, bundan sonra oynayacağı maçlarda o da yapacak gol de yedirecek.
    (bkz: 11 eylül 2022 kasımpaşa galatasaray maçı)

    emin mi iyi abdulkerim mi iyi konusunu oturur saatlerce tartışırsınız ve net bir sonuç çıkaramazsınız. çünkü abdulkerim emin'den iyi bile olsa çok da önünde değil.
    burada önemli olan bakış açısı daha doğrusu vizyon da denebilir. tecrübesi var dersiniz abdulkerim'i oynatırsınız, elit bir performans alır mısınız, bence hayır. yaşı itibarı ile satış da yapamazsınız. potansiyeli var dersiniz emin'i oynatırsınız ve biraz parlatırsanız minimum 12-13 milyona satabilirsiniz. özellikle de nellsson gibi yanında oynayarak tecrübe edinebileceği, öğrenebileceği iyi bir stoper varken bunu yapmak çok da zor bir şey değil.
    işin sadece teknik boyutu yok tabi bu biraz da taraftar görüşü ile ilgili, emin'in yapacağı hataları hazır olmadığı için çok genç yaşta oynatıldığı için yaptığını, yedekten girmesini zamanla ilk 11 olmasını "yani yunus gibi 23-24 yaşında" savunacak taraftar düşüncesi daha çok. halbuki abdulkerim de hata potansiyeli oldukça yüksek bir stoper. bariz örneği de ozan kabak, oynadığı dönemde yerden yere vurulduğu maçlar da oluyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın