• 20
    muslera'nın bacağının parçalandığı rize deplasmanı sırasında "hiç üzülmedim. çok iyi oldu" diye tweet atan doktorun aylar sonra "bana itibar suikasti yapılıyor" diyerek hakkında atılan tüm tweet ve entryleri tek tek sildirttiği bir ülkede spor hukukçusu diye prim kasmaya çalışan bir kişi.

    şimdi de aylardır kanserle boğuşan bir çocuğun 2 dakikalık mutluluğu dert olmuş kendisine.

    11 eylül 2022 kasımpaşa galatasaray maçının sabahında bin küsur etkileşimi vardı ali yiğit buruk hakkında sıçarcasına yazdığı tweetin. sekiz bin civarı takipçisine rağmen ortalama on etkileşim ya alıyor ya almıyor tweetleri. bu devirde ne yazık ki her şey etkileşim(!) ve ürettiği değerle ya da kurduğu sevgiyle etkileşim alamayanlar için en garanti yol böyle abuk sabuk şeyler yazmak.

    yediği haltın ve olayın nereye gittiğinin farkına varan bir tanıdığı "bu ironi yanlış anlaşılacak isterseniz bir açıklama yapın" falan yazmış bir de altına. elinde tabletle doğmuş z kuşağından bir ergen olsa neyin şakası yapılıp neyin yapılmayacağı konusundaki bilgisizliğini anlarım da "kelli felli" adamların ne yaptığını bile bile böyle naneler yemesi mide bulandırıyor gerçekten.

    o kadar kariyer, ünvan, saygınlık(!)...

    "bakın ben ne biçim spor hukukçusuyum, kimsenin düşünmediği detayı düşünüyorum" şovuna böyle aşağılık bir şekilde ihtiyaç var mıydı gerçekten?
App Store'dan indirin Google Play'den alın