resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 337
    bu sezonun, benim için, torreira ile birlikte en büyük transferi. hakikaten safi yetenek. transferi ilk açıklandığı anda öyle bir vohohohoh çektim ki, lisede okulun en güzel kızlarından birini kandırıp çıktığımda bile böyle bir vohoho çekmemiştim. sonra kimseyle çıkamadım ama konumuz bu değil. öhm.

    hem mertens, hem de mata ile aynı takımda olmak kendisi için çok büyük bir şans. ben kesinlikle gelişinde bu faktörü de göz önünde bulundurduğunu düşünüyorum. her ne kadar barcelona kendisini geri göndermiş olsa da avusturya ligi son yıllarda bizim ligimizden çok daha fazla izlenen ve çok fazla genç yetenek çıkaran bir lig. geldiği takım da avusturya liginin iyi takımlarından biri, yani köhler.com viyanaspor'dan gelmiyor. orada çok daha göz önünde olabilirdi. ama prime dönemlerinde kendi mevkilerinde ilk 10'da, bilemedin 20'de iki adamla aynı takımda oynamak, ve bunlardan en az 2 yıl faydalanacak olmak çok cezbecidir diye düşünüyorum. arda güler'i düşünün mesela; kim var takımında bu kalibrede?

    kendisini nasıl aldık hala anlayamıyorum. bence kendisinin alınması avusturya arşidükünün osmanlı sadrazamına eşit sayılmasından daha büyük bir diplomatik zafer. evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın