resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3786
    katolik nikahı gibi ömür boyu ilk 11’de yer almayacağı gibi yine katolik nikahı gibi ömür boyu yedek de beklemeyecek futbolcumuz.

    ne olursa olsun skor yorumculuğu yapmamaya gayret ediyorum şahsen. galatasaray’da hep dar kadrolara alıştık sanırım, bir futbolcu ya hep oynayacak ya hep kesilecek zannediyoruz kendi mütevazı dünyamızda. rotasyon diye bir şey var ve doğru kullanılınca çok güzel. ilk başta su soğuk geliyor ama girince alışıyorsunuz, deneyelim bence.

    11 eylül 2022 kasımpaşa galatasaray maçında goller dışında oyuna katkı anlamında yine beğenmedim. daha önceki haftalarda yaptığı hataları tekrarladı. başlığında doğru bildiğimi yazmaktan asla erinmeyeceğim. eğer santraforsanız gol pek çok şeyi temizler ama gol atmanın kusurları makyajlayamadığı mevkiler de var. kanat bunlardan birisi.

    rashica, yusuf demir, kerem aktürkoğlu, yunus akgün. bu dörtlüden maçına, taktiğine, kontenjanına göre iki kişi oynayacak. tıpkı geçen sene olduğu gibi beyaz atlı prens arama gayreti bu kadroya yemez. yusuf’un, rashica’nın falan yetenek tavanını avrupa futbolu izlediğim için çok şükür biliyorum.

    açıkça da yazayım, yabancı sınırı olmasa ilk 11’e yazacağım isimler yunus ve rashica olurdu. evet 2 gole rağmen. skor taraftarlığı en nefret ettiğim şey çünkü. uzaktan jeneriklik gol attığı maçtan sonra yazıyorum , ofsaytımı da yerim mutlulukla. zaman gösterir her şeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın