• 12
    vefat etmiş birisini eleştirmiyen blog. sadece hayattayken çok da iyi izlenimlere sahip olmadığını, galatasaray özelinde kulübe yarardan çok zarar getirdiğini ve galatasarayla olan ilişkisini soğuttuğunu belli eden bir yazı yazmış. sonuna da eklemiş ölüm bunlardan ayrı bir nokta kim olursa olsun üzülüyor insan diye.

    siz de oturmuş adama çemkiriyorsunuz? dostum 10 galatasaraylıdan 7si canaydin dönemini karanlık çağ olarak hatırlar ama bu özhan canaydın öldüğünde mutlu olmamız anlamına gelmez. eğer kişi öldükten sonra yaptıklarıyla hatırlanıyorsa da ölmüş olması gerçeği yaptıklarının o "karanlık çağ"ı getirmediği anlamına gelmez.

    ben özhan canaydın ın ölmesine üzülüyorum. keşke ölmeseydi. ama öldükten sonra büyük başkan aslan başkan süperdi başkan diye methiyeler düzmeyi ahlaksızlık olarak görüyorum. adam da bunlara benzer bir yazı yazmış.

    bunu da sosyal bir platformda değil kendi blog unda yazmış. biz de oturup ona burdan çemkiriyoruz. hakaret mi etmiş?küfür mü etmiş? ölü nün arkasından mı konuşmuş?

    hayır bunların hiçbirini yapmamış. canaydın ın altına methiye dizmeyip , "tt arena , özhan canaydın stadyumu olsun" demeyen herkesi idam sehpasına oturtmanın galatasaraylılığını sorgulamanın hiçbir alemi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın