• 79
    emin bayram'ın ilk 11'de olduğu karşılaşma. kerem form olarak kötü başlasa da bir anda silip atılacak bir oyuncu değil ayrıca yabancı sınırlamasının olduğu ortamda böyle keskin kararlar almak hiç kolay değil.
    kasımpaşa iki maçtır kazanıyor biraz yeni hoca reaksiyonu var takımda. kendi bölgesinde bekleyip kaptığı toplarla hızlı oyuncularla hücum etmeye çalışacaklar. mamadou fall çok atlet bir oyuncu ona karşı aanholt'un çok dikkatli oynaması lazım, mümkün olduğu kadar üçüncü stoper gibi oynamalı bu maç. oyun kurulumunda nelsson'u kapatmaya çalışıp emin'e serbestlik tanıyabilirler. savunma olarak çok problemli bir takımlar. bu savunmaya karşı gomis'in daha hareketli bir oyun oynaması lazım fakat yaşı gereği çok statik kalıyor işte. yunus ve kerem'in bireysel performansları ise çok kritik. onların göstereceği performans maçın kaderini etkiler.
    hücumda final işlerinde biraz doğru tercihler yapabilirsek beklediğimizden daha kolay bir maç geçebilir. golün gelmediği senaryoyu da düşünürsek ümraniye, antalya ve antep maçları gibi oyun hakimiyetini en az 70-80 dakikaya yayabilmek lazım. oyunu tutup rakibe geçiş imkanlarını vermediğin zaman son dakikalarda da iş çözülebiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın