2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası Son 16 Turu Maçı
13:00
86 - 87
  • 3
    ne yazık ki hiç umudunun olmadığı maçtır. hem bireysel hem takım olarak alperen şengün dışında kötü bir turnuva çıkarıyoruz. kağıt üzerinde turnuva öncesi iyi bir takım olarak gözükmemize ve otoriteler tarafından 6. favori olarak gösterilmemize rağmen önce ömer faruk olayı, sonra larkin sakatlığı derken kadro olarak sıkıntıya düştük. üstelik cedinin takımı taşıyamaması, furkan ve melihin şut isrikrarsızlığı, sertaçın tanınamayacak kadar hem hücum hem savunmada rezalet performansı şu ana kadar turnuva için rakipten bağımsız olarak favori takım hüviyetinden uzaklaştıran etmenler oldu. belçika maçı hariç dominant bir oyunumuz da olmadı.
    fransayı izlemedim ancak rakibin fizikli atletik oyuncuları var. fournier dışında şutör özellikli oyuncu yok ancak pota altında ve kanat pozisyonunda ezilme ihtimalimiz yüksek.

    maç sonucunda tahminim fark yiyeceğimiz şeklinde. ancak dış oyuncularımız eğer yüzdeli oynarsa, hızlı hücum yemez ve geçiş hücumlarını savunursak yenebiliriz. ama çok iyimser bir beklenti olduğunu da söylemeliyim.

    son olarak turnuvayla ilgili olarak medyayı çok ciddi eleştirmek gerek. resmen yok sayılan, önemsenmeyen bir milli takım gibi tutum sergileniyor. gürcistan maçında yaşananlar, hakemlerin ve fibanın milli takımımıza yaklaşımı karşısında bu kadar yalnız bırakılmış olmak çok ayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın