resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 255
    ihtiyacımız olan oyuncu. teknik özellikleri diğer bek oyuncularından çok daha üstün. topa sahip olma oyununda ve geriden pasla oyun kurulumunda sağda akışkanlığı sağlayabilecek kaliteye sahip. nelsson kötü bir ayak kalitesi yok elbette fakat baskı altında top kullanıma konusunda problem yaşayabiliyor, dubois'in dahil olduğu denklemde daha rahat bir görüntü çizebilir.
    boey'un sol bek oynayabileceğini pek zannetmiyorum çünkü çizgiye bağımlı ve tüm koridoru kullanmayı seven bir oyuncu, ters ayağıyla solda oynatmak onu zorlayabilir. dubois içte oynamayı da oldukça iyi becerdiğinden dolayı sol bekte denenebilir diye düşünüyorum. okan hocanın burada beklentisi önemli, oyunu iki bekten genişletme amacı varsa sağ ayaklı bir oyuncuyu sol bekte kullanmak mantıklı olmaz fakat iki maçtır aanholt'un stoperleri üçlediği ve içte konumlandığı bir rolü vardı bunu dubois ile denerse şaşırmam.
    boey ile değişmeli oynayacağı maçlar elbette olacak. boey'un performansı zirve yaptı şu aşamada formayı kapması zor olsa da rakibin oyun anlayışına göre dubois tercih edilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın