• 230
    kıymetlidir. sadece ligde değil avrupa'da da kıymetlidir. ancak bu transfer döneminde yerli oyuncu işini çok ihmal ettik bence.

    altyapı oyuncusu diyoruz ama şu rotasyonda hangisine sıra gelecek? ali turap'ın önünde boey ve dubois var, hamza akman'ın önünde mertens, mata var. emin ve metehan'ın önüne bir yabancı daha aldık. baran'a zaten sıra gelme ihtimali yok şu rotasyonda. yani altyapı oyuncularını laf olsun diye tutuyoruz kulübede. bunlar genç adamlar bu rotasyonda hiç oynamadıkları bir senaryoda katkı almamız çok zor kendilerinden. hiçbiri mevkiinde direkt yedek değil zira. yedeğin yedeği.

    diğer yerlilere bakarsak kazımcan'ın sol bek olarak ne vereceği çok meçhul. forvetten sol beke evrildi yokluktan. güvenilir mi emin değilim. okan var rotasyona girebilecek ama muslera'nın yedek olması teklif dahi edilemiyor kulübümüzde. barış alper zaten üçüncü tercih oldu. yer kaplar anca yedek kulübesinde son transferlerden sonra. geriye kalan tek isim berkan. o da genelde sonradan girecek gibi duruyor. mevcut rotasyonda ilk on bir başlaması zayıf ihtimal bana kalırsa. skoru aldığımız maçlarda oyuna girebilir. ancak skor ihtiyacı olan maçlarda berkan'ı oyuna almak da mantıklı bir hareket olmaz.

    şu anda abdulkerim, yunus ve kerem harici net bir şekilde on bire yazacağımız adam yok. gerçi ben olsam okan'ı net yazarım ilk on bire. onun dışında bu sene oyuncu değişikliklerinde epey zorlanacağız saydığım isimlerle ilk on bir çıkarsak. zira kanat oyuncuları en çok rotasyona girecek oyuncular ama onlar çıktığında diğer mevkilere rahatça koyabileceğimiz bir yerli oyuncu yok şu an itibariyle. özellikle skor ihtiyacı olan maçlarda elimizi rahatlatabilecek ve oyuna direkt sürebileceğimiz bir isim yok. bu açıdan akbaba'yı önemli görüyordum ancak o da gitti. keşke bir umut bozok hamlesi yapsaydık. veya bek yedeklerinden birine net bir yerli iyi olurdu. özellikle mert müldür'ü çok istemiştim. o da olmadı maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın