• 98
    bir insana beceriksiz ve kapasitesiz demenin galiba "eger o insan zizonkovac insan standartlari enstitüsünden objektif olarak beceriksiz ve kapasitesizdir" degerlendirmesi aldiysa normal karsilanacagi ortamda sanirim ayiplanacak biri degildir. eh tabii, herkesin elinde bir adet kapasite/beceri-ölçer var, söyle bir tutuyorsun adamin suratina, vizzzt diye okuyor hemen kapasitesini. tammam kardesim diyorsun, sen kapasitesizsin. sana kapasitesiz, beceriksiz diyorsam yani, bunu objektif bir bilimsel bulgu olarak söylüyorum. hakaret degil kesinlikle. bilime saygi duyacaksin... ölçtük, kapasitesiz çiktin.

    niye aklima gelmedi bu benim yahu? ya hepsini gectim, ceza kanunlarini hazirlayanlarin bile aklina gelmeyen bu dahiyane bulus bugüne kadar acilmis binlerce gereksiz tazminat davasini önleyerek insanliga büyük hizmette bulunabilirdi.

    keske herkes zizonkovac kadar dahiyane ve objektif, herkes alben10 kadar kibar ve aciksözlü olabilse.

    edit: ilginc bir sekilde bu entry'yi kendisine cevap mahiyetinde yazdigim ve yukarida duran bir entry sanirim silinmis ve isbu entry'nin altina tekrar girilmis. feroxius gaza gelip niye enstitülerden falan bahsetmis diyenler olursa diye aciklayayim dedim. bu entry'nin hemen altinda durmakta olan entry bir dakika önce yukarida durmaktaydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın