resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 767
    2022-2023 yaz transfer döneminde kadromuza kattığımız en önemli oyunculardan bir tanesi. kendisinin alınması bir çok konuda elimizi güçlendirdi. hem yerli olması hem de oynadığı zaman ligin en iyi stoperlerinden biri olduğunu göstermesi çok çok önemli. şahsen yabancı sınırı olmasa dahi, şuan rakiplerimizde bulunan çoğu stoperle değişmem kendisini. rakiplerimize gitseydi de onların as oyuncusu olacaktı. şuan ligde bulunan bütün takımlarda gözü kapalı oynayabilecek oyuncu.

    ayrıca jorge jesus'un luan perez'i kullanmaya çalıştığı dizilim ve felsefede kendisini kullanabiliriz. tabi bunu yapmak için emin bayram'ın da performansını görmek gerekiyor. boluspor'da izlediğim emin bayram bunu yapabilecek seviyede. böyle bir durumda ise elimiz çok fazla rahatlar.

    son olarak, abdülkerim'in iyi özellikleri, büyük takımda oynamak için çok uygun. pas, ileri çıkabilme, hatta orta açma gibi konularda gayet iyi. bizler taraftar olarak bu özelliklerini kullanmasını baltalamak yerine, cesaretlendirmeliyiz. ne yazık ki eskisine nazaran taraftar yorumları çok önemli. bazen küçük bir algı bile doğru olan şeyleri yanlış değerlendirmemize sebep olabiliyor. yani çoğu zaman gerçeklerin bir önemi olmuyor, genel kanı neyse onu yaşıyoruz. * o yüzden kendisine sürekli destek olup oyununu daha da büyütmeliyiz.

    gençliğinde aykut kocaman yerine daha pozitif futbol oynatan bir hoca ile çalışsaydı çok daha iyi bir oyuncu olabilirmiş. gerçekten bahtsızmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın