• 144
    bütün rüzgarların galatasaray ın arkasında olduğu, taraftarın şimdiden galibiyet yeminleri ettiği, bir kısmının savaş baltalarını gömdükleri yerden çıkarmaya başladığı maç.
    fenerbahçe camiası tir tir titriyor. son, saha kapatılmalı, keita ceza almalı çırpınışları bunu destekliyor. kesin kazanırız, sikeriz sokarız diyenler bile kendilerinden emin değiller, totem yapıyorlar. biliyorlar sami yen cehenneminde neler yaşayacaklarını, hele ki sezonun ilk yarısındaki maçta yaşananların kat kat fazlasını göreceklerini biliyorlar. o yüzden soyunma tünelinin ağzında titreyen dizlerini nasıl durduracaklarının planlarını yapıyorlar.
    bu şartları oluşturmak onların yapabilecekleri tek şey. biliyorlar ki galatasaray da kriz yönetimi yok. biliyorlar ki kimse "siktiredin, germeyin olm fazla, çıkın topunuzu oynayın" demeyecek. herkes "vur kır parçala bu maçı kazan" diyor. bu açıdan fenerbahçe daha rahat durumda.
    son olarak rijkaard ın büyük hoca olduğunu göstermesi gereken maçtır artık. arda yı sakinleştir hoca, keita ya sahip çık, sabri yi zapt et. maçı ancak soğukkanlı olursak kazanırız. yoksa hem yenildiğimizle, hem alacağımız cezalarla hem de giden şampiyonlukla kalırız. üstüne de soğuk bir uludağ gazozu içeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın