• 139
    fenerbahçe için ölüm kalım maçıdır. fener bu maçı alırsa ligi de kurtardığını düşünecek ve aziz yıldırım koltuğunda kalmaya devam edecektir. fenerbahçeli de galatasaray maçından galibiyetle ayrıldığı için hayatına yine tasasız, kaygısız, pür neşe devam edecektir. şampiyon olmasa da olur fener. cimbomu hem de kendi sahasında yenmiş ya.. daha ne istesin!

    bu sebeple bu maça dikkat kesilmeli. özellikle hızlı oyuncular, iyi kontratağa çıkan oyuncular önem arzediyor. giovani kesinlikle oynamalı.

    not: daniel tozser uyardı. bizim için ölüm kalım olmuyor mu dedi. biz bu seneye ille şampiyon olacağız paralosıyla girmedik ki. bu tür sorunların olacağının farkındaydık. oysa fenerbahçe üç sene üst üste şampiyonluk parolasıyla girdi. ayrıca bizim futboldaki başarılarımız asla fenerbahçe ekseninde sürmez. biz fenerbahçe'yi ezeli rakibimiz olduğu için her durumda yenmek isteriz ama bu bizim en temel emelimiz değildir. oysa fenerbahçe için farklıdır. fenerbahçe'nin her şeyi neredeyse galatasaray'a endekslidir. bu açıdan ölüm kalım demek istedim aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın