• 547
    2022/2023 sezonunda en iyi oynadığımız maçtır. 11 kişi oynarken ayrı iyi 10 kişi oynarken başka iyi oynadık ve bunu özellikle ilk yarıda sol taraf takıma komple zarar verirken yaptık.

    en büyük parantezi tabii ki sacha boey performansına açmak lazım sezonun ilk maçının ilk yarısı hariç zaten gümbür gümbür gelen bir performans vardı ve bu maçta o performansın zirvesine ulaştı. öyle bir performans gösterdi ki eboue sonrası bundan daha etkilisini izlememiştik.

    ikinci parantez ise dries mertens için açarım. tam bir komutan. yılların forveti olan adam resmen box-to-box orta saha performansı sergiledi. 6-10 numara arası gitti geldi maç boyu ve bunu öyle bir ustalıkla yaptı ki bilmeyen bir adam mertens’i yıllarca orta sahayı domine etmiş bir futbolcu sanardı. penaltıyı da zekice aldı. izlemesi büyük keyif.

    bir başka izlemesi keyif veren futbolcu ise sergio oliveira. baba o ne top oynamaktı özellikle ilk yarı. zekasının zekatını bizim kanat topçularına verse bambaşka bir takım izleriz.

    defansımız çok başarılı. takım asla gol yiyecek ışığını vermiyor arada ufak kazalar olur ama çok sağlam bir hat kurulmuş. abdülkerim bardakçı bence başarılı bir stoper ama çok şanssız başladı galatasaray kariyerine. bu maçta hiçbir suçu yok hakem maalesef onu yedi.

    okan buruk. gelmesini en çok istediğim hocaydı ufak tökezlemezi, hataları var elbet ama takım olgusunu ve savunma hattını muhteşem oturtmuş. isyan eden bir takım kurmuş. saha kenarında da öyle sakin bir adam değil ama sınırını bilip takımı yalnız bırakmayacak kadar da itidalli. zaman geçtikçe daha dominant bir takım yaratacağı kesin. maç sonu oğluyla tribünleri selamlaması duygulandırdı.

    icardi eğer bildiğimiz icardi olarak gelip biz dünkü gibi oynarsak bu adam 25 tane filan atar. hücum bölgesinde hareketli oyuncu eksikliğimiz var. kanat kısmını da çözersek bir şekilde takımın önü açık. diğer takımlara göre artımız şampiyonluk yarışı işini bilen, tecrübeli ve karakterli bir takım olmamız. bu takım derbilerde ve final maçlarında asla ezilemez. yolumuz açık sonu şampiyonluk olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın