• 9
    puan farkı 5.bursa rövaşatayla gol atmış. kalmış 8 maç.bir tanesi bursayla. kaldı 2 puan. ya beşiktaş vericek bize şampiyonluğu ya da anadolu takımlarına 2şer kez takılcaklar. zor mu? biraz. ımkansız mı? kesinlikle hayır.

    yenildiğimiz haftalar gazete okumam televizyon seyretmem. 2 maç üstüste puan da pek kaybetmedik bu sene. taraftar forumuna takılırım sözlüğe takılırım. binbir çeşit puan hesabı şampiyonluk hesabı yapıyor herkes.

    genel olarak taraftar umutsuz, takım deplasman da ruhsuz. orta saha gevşek. rijkaard belki de ilk defa bu kadar sinirli. hepimiz gerginiz. pazar günü fener maçı var.

    ben, diyorum ki fenerbahçe maçını alırsak şampiyonuz. bursa maçında ilan bile edebiliriz şampiyonluğu. ben nerden biliyorum bunu.

    çünkü galatasaray adının olduğu yerde umut vardı. çünkü kutsal ittifak medyasına karşı 19 mayıs 2007 günü herkesin gözüne korku salmış galatasaray taraftarı 2008 de bu takımı şampiyon yaptı. nasıl?

    yönetim-futbolcu-taraftar diyerek.

    bu sefer rijkaard-yönetim-taraftar diyerek şampiyon yapıcaz. futbolculardan inanmayan vardır. yapamayan vardır. morali bozulan vardır. bir de arda vardır sabri vardır. onlar anlatır bu takımın nasıl şampiyon olucağını.

    onlar futbolcu değil taraftar.takımın içindeki taraftarlarla şampiyon yapıcaz bu takımı. hep beraber durarak. birleşerek.

    sezon sonunda başaramazsak eleştiririz.eksikleri gedikleri çıkartır planımızdaki bozuklukları düzeltiriz hep beraber. artık harry mi gider,keita mı gider? jo yu mu sallarız yoksa barıştan mı kurtuluruz sarp ı mı kovarız.

    o zamana kadar birleşelim ki düşmeyelim. sezon sonunda tek vücud olalım.

    özhan abi vefat etmiş. birleşelim de düşmeyelim.

    together we stand,divided we fall.

    tanım: yıldızın muhteşem pankartı
App Store'dan indirin Google Play'den alın