resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 761
    prime dönemi dahi bence bizim as santraforumuz olması için yeterli değildi. tabii bizim seviyemizin ne olduğunu önce netleştirebilmeliyiz. son yıllarda seviyemiz açısından aşırı dengesiz ve ne istediğimizi yada ne olması gerektiğine bir türlü karar veremeyen kafası karışık denemelerle geçirir haldeyiz maalesef. karar veren aklın sürekli değişken durumda olması da bu durumda ciddi bir etken bence.

    ben kişisel olarak aslında hep aynı noktadayım. bizim takımımızda hangi bölgede oynarsa oynasın, oynayan topçunun en az bir özelliğinin bölgesine göre elit seviyede olmasının şart olduğunu düşünüyorum. örneğin bek oynuyorsa ya dinamizm ya hız ya pozisyon alma ya oyun kurma ya ters kademe yada bindirme/orta yapma gibi bir özelliğinin elit seviyede olması gerekir. bu her bölge için geçerli.

    seferovic'in ise prime döneminde dahi elit bir özelliği yoktu bence. her şeyden biraz yapıyor, gününe yada tutkusuna göre düzensiz performanslar sergileyen bir topçu. bizim ana santraforumuz olarak üstüne plan yapılabilecek seviyede değildi hele şu an ki hali maalesef hiç değil. bu sebeple hangi mantıkla aldığımızı düşünüyorum, muhtemelen geniş kadro parçası olarak planlandı diye düşünmek istiyorum. ana planda mohammed, diagne üstüne belki gomis de yollanacaktı ancak performansı sonrası kalması kararlaştırıldı ve durum şu an ki hale evrildi. bu sene özelinde düşünürsek sadece lig oynanacağı için kısa vadeli kararların fayda sağlayacağını düşünmekle beraber, futbol üst aklının artık biraz istikrarlı kalması bizim için en önemli konu bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın