resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 758
    sözlük yazarlarında kendisinin çok iyi bir kariyeri olduğu, hatta avrupanın tanınan bilinen santraforlarından birisi olduğu algısı var ve bu gerçekten şaşırtıcı. kendisinin kariyerine bakınca;
    - la liga da cok kotu bir sezonu var
    - italyada seri a da 13 macta 0 gol 0 asist
    - bundesliga da bir sezon 32 mac 10 gol 8 asist ile fena olmayacak performasın ardından 2 sezon cok kotu gecmiş
    - o gune kadar 3 milyonluk bonservisler ile transfer yaparken kotu almanya performansından sonra benficaya bedavaya gitmiş
    - en iyi donemini portekiz liginde gecirmis fakat burada da cok kotu bir sezonla baslamıs ve sonra bir iyi bir kotu diye devam etmiş.
    - milli kariyeri oldukca istikrarli genelde hep sahada olmu, 86 macta da 25 gol 10 asist gibi iyi denebilecek bir peformansı var.
    gel gelelim bana bu kariyer cok da iyi bir kariyer gibi gelmiyor. hatta 10 senelik kariyerinde 2,5 sezon haric inanilmaz vasat ve oradan oraya savrulmuş bir adam.

    bence kendisinden sanki cok buyuk bir oyuncuymuş gibi beklentiye girmek biraz haksızlık, sonuçta tüm gezegenler hizaya gelirse performans verebilen bir adamı sakat gecirdiği sezon sonrası kaos içinde bir sezon geçirmiş bir takıma getirdik. aşının tutma ihtimali piyango cıkma ihtimali ile aynı.
    olacak olan, bir maç iyi oynacak ve burası gördünüz seferovici entryleri ile dolacak sonra iki maç kotu oynayacak bu sefer tam tersi entryler girilecek.
    sonuç itibari ile olması gereken bu sezon için kendisinin bizim yedek forvetimiz olması, akabinde de zararı büyütmeden kulubune ger yollanması olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın