resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 5012
    tabiki de uefadan aldığı cezanın benzerini tff'den almayacak. zira emre bu göz yummadan faydalanan ne ilk kişi ne de tek kişi.

    normalde ben pro lisans zorunluluğuna karşıyım. özellikle eğlence sektöründe böyle kısıtlamaları, sanal kıtlıklar oluşturmayı doğru bulmuyorum. uefa ve bağlı organizasyonlar bu tarz eğitimleri açar ve cv'sini doldurmak isteyenler katılır. kulüpler de bu lisansa itimat gösterirse bu lisansa sahip insanlarla çalışmayı "tercih" ederler. kimin haddine benim kiminle çalışacağıma karar vermek?

    kurala dair benim bakışım bu ancak beğenmek başka kara kaplı kitap başka. kuralı beğenmemenin gerekçesi kurakı değiştirmektir defacto yok etmek değildir. al işte sen bu kaypaklığı yaparsan senden daha dirayetli bir kurum buna göz yummaz ve günah keçisi senin kaypaklığınla alan açtığın emre olur.

    kimse uğraşıp bir şeyleri değiştirmek istemiyor herkes idare etmek istiyor. üzücü. bu mesele türk futbolundaki kural esnetmelerin hepsinde mevcut. sen işi kolaylaştırdığını zannedip daha ilerisi için işini zora sokuyorsun. kuralı uygulamak her zaman daha kolaydır zira kararın saçma olsa bile yükü yükleyebileceğin bir kitap vardır. dediğim gibi kuralı da beğenmiyorsan oturur çalışır düzeltirsin ve hiç oynaklık yapmadan ve kendini derde sokmadan işleri yoluna koyarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın