resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 425
    son iki sezonda attığı goller:
    https://twitter.com/...9788989444

    net bir şekilde gözüküyor ki ceza sahası içinde pozisyon hazırlandığında bu adam bir canavar. falcao'yu geçtim belki de gözlerimin gördüğü en iyi striker jardel'den de bile daha iyi.

    ancak burada bir sorun var. biz ceza sahası içinde pozisyon yaratabiliyor muyuz? hayır. biz topu üçüncü bölgeye getiriyor ancak haris'in ağırlığı ve sezemeyişi yüzünden mi atakları pozisyonla bitiremiyoruz? bu da hayır..

    bir kere kanat etkinliğimiz çok zayıf. düzgün bir orta yıllardır çok nadir gördüğümüz bir şey. öyle ki ilk aklıma gelen geçen sene arenada bjk ye attığımız gol ki o orta da bir kanat oyuncusundan değil, şu an kadroda olmayan bir forvet oyuncumuzdan gelmişti.
    bizim kanat oyuncuları patlama yetenekleri olan oyuncular ancak pozisyon üretecek orta kabiliyetleri veya yaratıcılıkları eksik. gelelim ortadan delmeye, pozisyon yaratmaya. burda da tek bir oyuncu var o da mertens.. ne sergio ne de diri bir akbaba bu işi becerecek gibi değil..

    e bize nasıl radikal bir fayda sağlayacak icardi? geldikten sonra desteklemek boynumun borcu ancak şimdi bir kez daha söylemeyi görev biliyorum bizim forvetten öte yaratıcı bir kanat oyuncusuna olmadı mertens'in sahte 9 olduğu senaryoda bir on numaraya ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın