resim
Abdou-Lakhad Diallo
Takım:Al-Arabi SC
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.86
Uyruk:Senegal
  • 11
    ilgilendiğimiz iddiası avrupa basını tarafından dillendirilen sol stoper.

    bugün deadline day sonrası bir yere imza atmaz ise bizim için gündeme gelebilir. ancak yabancı sınırı bu şekilde devam edecek ise transferi bana pek mantıklı gelmiyor. mevcut koşulda abdülkerim mecburen oynayacak ve diallo yedekte tutabileceğimiz bir isim değil.

    bu sezeon abdülkerim transferi sonrası yerli a takım seviyesinde idare edebilecek bir ismi (kaan ayhan, mert çetin, koray günter vs.) kadroya katar ve önümüzdeki sezon avrupa potasına girilirse o zaman nelsson ile ilk 11 oynayabilecek lider sol stopere giderdim. abdülkerim ve diğer yerli stoperi de alt yapıdan 1 isimle stoper rotasyonuna sokardım.

    şu an stoper için yabancı kovalamak bana mantıklı gelmiyor. sadece ligin olduğu sezonda luyindama bile yeterli. alabiliyorsak yerli alamıyorsak luyindama'yı tutalım yeterli olacaktır. olmadı devre arası bakılır. ama abdülkerim ola ki sakatlanır ya da cezalı olursa yerine yabacı koyarak sorunu çözemeyiz. bu sefer ilk 11 3 yerli sorunu baş gösterecek. bu nedenle lig seviyesinde sırıtmayacak yerli şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın