• 7
    doncic, jokic, dragic, antetokounmpo, valanciunas, rudy gobert, bogdanovic, markkanen, nurkic gibi nba'de oynayan avrupalı yıldızların ve micic, guduric, vesely, sloukas, calathes, lorenzo brown, datome, rudy fernandez, adam hanga gibi euroleague yıldızlarının boy göstereceği basketbol severler için tam bir seyir keyfi yaşatacak turnuva.

    milli takımımıza ayrı bir parantez açacak olursak cedi, furkan, alperen ve tabi ki larkin gibi çok önemli yıldızlarımız var. savunmada yeterli direnci ve sertliği ortaya koyabilirsek oyunun hücum yönünü bahsettiğim oyuncularımızla bir şekilde halledebileceğimizi düşünüyorum. ercan osmani, melih, buğrahan gibi benchten gelecek oyuncuların ekstra katkı vermesi ve yukarda bahsettiğim oyuncularımızı dinlendirebilmeleri turnuvada milli takımımızın gidaşatı açısından çok önemli.

    turnuvanın en ağır favorisi sırbistan ama doncicli slovenya'nın turnuvayı kazanacağını, milli takımımızın en az çeyrek final göreceğini, gelecek rakiplere göre yarı final yapma şansının sürpriz olmayacağını düşünüyorum.

    son olarak izlemek isteyenler için galatasarayımızın yıldızı dee bost bu turnuvada aynı grupta yer aldığımız bulgaristan adına forma giyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın