• 700
    forumların birinde şöyle demiş bir renkdaşımız;

    evet arkadaslar sıcağı sıcağına gelişmeleri size bildiriyorum.
    şimdi çadırın yanındaki cafe’de yaptıgım görüşme bitti. kombinelerle ilgili cesitli fiyatlar cikartmislar. o alternatifleri gösterip hangisini tercih edeceğim soruldu. bilet fiyatları 30 - 230 tl arasında, kombine fiyatları ise 850-10000 tl arasında değişiyordu. kale arkası en üst tribün 850, en alt tribün ise 1500 tl idi seçenekler arasında. satılan bölümler ise söyle;
    kale arkası
    korner bayrağının arkasındaki kısım
    korner bayrağı ile numaraliyi 3e ayırın ona en yakın olan bölüm
    numaralinin tam ortası
    tabi bu alanlar da kendi icinde katlara ayrılmış. yani kale arkası 2. kat ile 5. kat arasında da fiyat farkı var. localar da lat olarak sayıldığı için stati 5 kat olarak kabul ediyorlar.
    bu ısı tamamen yabancı bir araştırma şirketine vermişler. bu calismalari secim sonrasında yönetime sunacaklar ve tahminen 3 ay sonra fiyatları aciklayacaklarmis.
    son iki bilgi daha:

    - gelecek sezonun ilk yarısı için sami yen kombinesi, ikinci yarısı için de aslantepe kombinesi satilacakmis. stat kesinlikle 29 ekim’de varyap tarafından kulübe teslim edilecek.
    - yeni stada gs bonusu olamayan giremeyecekmis arkadaslar. bu kesinlikle boyle olacakmış. yani maca gelen herkese gs bonus aldirilacakmis.

    şimdilik bunları aktarabiliyorum size. bundan sonra olacak gelişmeleri de sizlerle paylaşırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın