resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 375
    sürekli anlamsız bir şekilde falcao üzerinden negatiflik kasılan safkan golcüdür. ikisinin de safkan golcü olması haricinde pek benzerlikleri yok halbuki.

    evet, falcao geldiğinde de sakattı, hatta taraftarın ısrarına dayanamayan yönetim, herifi sakat da alınmış olabilir ama icardi’de böyle bir durum yok. turp gibi herif. futbol hayatı boyunca da doğru düzgün sakatlanmamış biri. falcao’nun ise monaco ve kiralık gittiği chelsea ve manchester utd maceralarında sakatlık hikayeleri var. tee oralardan başlıyor sakatlığı.

    icardi psg’de doğru düzgün maç oynamamış dense anlarım da, falcao üzerinden örnek vermek biraz abes.

    üstelik icardi falcao’dan bir tık daha elit bir futbolcudur. diri bir falcao’nun (burda üzgün smiley) oynadığı maç başına neredeyse 1 gol ortalamayla oynadığı ligimizde, icardi, çok daha iyi oranlar yakalayabilir. üstelik tekrar ediyorum, bu herif kronik sakat falan değil ve üstelik 29 yaşında. bir golcünün en aygır gibi olduğu dönemdir 29-32 yaş aralığı.

    benim transferinde tek düşündüğüm nokta, icardi’nin futbol oynamayı isteyip istemediği. bir hedefi kalmadı herifin. dünya kupasına hazırlanma gibi bir durumu da yok, messi tarafından aforoz edildi çalkantılı yaşantısı sebebiyle. burada bize aidiyet hissettirecek bir şeyler bulursa kendinde, oynar. deli gibi de gol atar. 20’li yaşların başında inter’de kaptanlık yapan bir herif icardi. liderlik vasfı da var yani. tekrar o havayı yakalayabilir mi bizde, bilmiyorum. tek düşündüğüm konu bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın