resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 370
    önemli maçlarda atacağı 3-4 gol'den sonra aslında icardi haklıymış diye sesler yükselmeye başlayacaktır.

    oyuncunun özel hayatı beni hiç mi hiç alakadar etmez. bu konulara bu kadar takılan bir taraftar topluluğu olduğumuzu bilmiyordum. ryan donk'un grup seks organizasyonlarını bu kadar konuşmadık herhalde burada.
    kaldı ki adam wanda nara ile evlenmiş aile kurmuş çocuk yapmış. onlar mutluyken bu konuyu hala ısıtıp ısıtıp sofraya koymak saçmalık. gün olur kadıköy'e inönü'ye derbiye gideriz, orada icardi'yi ve wanda nara'yı kışkırtmak için maxi lopez afişi asarlar. bu tarz durumlara çanak tutmamak gerekiyor. bu adamı transfer edersek olan bizim zamanımıza ve paramıza olacak yoksa.

    ha bu arada icardi yerine alınabilecek onlarca forvet vardı, kendisi benim son tercihim olurdu. bunun sebebi de ilişki durumu değil psg'de gözden düştükten sonra kariyerine tekrar çıkış yaptırmak için gerekli bir motivasyonu olduğunu düşünmüyorum. burada 1 sezonda 60 gol de atsa 6 gol de atsa kendi kariyeri için bir şey değişmeyecektir. kendisi başarıya aç bir futbolcu değildir. bu da yanlış transfer olduğunu göstermektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın