resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 366
    burun kıvırdığım forvet. oyuncunun teknik olarak bizim takıma uyacak santrafor olmaması bir yana kötü profesyonelliği sebebiyle avrupa'da hiçbir kulüpten teklif alamayan futbolcuyu opsiyonsuz olarak 1 sezonluk kiralamak bile bile lades. oyuncu zaten azimden hırsdan yoksun olduğu ve kendini futbola veremediği için psg tarafından gönderiliyor. bir de bu oyuncuyu 1 sezonluk kiralık olarak transfer etmek ve buraya hiçbir bağlılık hissetmemesinin sonu göz göre göre felaket. fikstür sıkıștığında ağrılarını bahane edip deplasmana gelmeyecek, keyfi gelince oynayacak futbolcu meraklısı ne çok taraftarımız varmıș.

    pjanic beșiktaș'a geldi benzer durumla geçen sezon, donunda da sallamadı ligi açık ara șampiyon da yapmadı beșiktaș'ı. istanbul'da 6-7 tatil yaptı. icardi gelir de pjanic'den de beter bir umursamazlık göstermezse ben sezon sonu kendimi pilot edip burada yazmayı bırakırım ben bu ișlerden hiç anlamıyormușum diye.

    șunu da ekleyeyim; maliyeti 3m euro bir senelik kumar tutmazsa tutmaz diyenler de var. avrupa'da kimsenin kumar oynayacak 3m eurosu olmayıp galatasaray'ın olması bir yana yahu sezon gidiyor sezon. tutmazsa isteksiz ve motivasyonsuz icardi ile bu sezon en az 15 20 maç oynayacağız. icardi tercih edildiği için takımın ihtiyacı olan hareketli gezici bir santraforu da transfer etmemiș olacağız. oynadığımız kumar 3m euro değil 22-23 sezonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın