resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 359
    geçen sene topun t'sini oynamamış yıllardır istikrarı olmayan adam için sırf icardi diye methiyeler düzülüyor. tipik transfer açı taraftar profili bu. aynı şeyler falcao'da da oldu. kimse alacağı paraya, satamayacağımıza veya yaşına bakmadı. sırf falcao diye istedi. ikisi aynı kefe de değil belki ama sonuç olarak aynı kafa yapısı istiyor.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/.../1564750130510807047

    https://argentina.as.com/...n/?omnil=resrelrecom

    --- alıntı ---

    adı insan kaçakçılığına karışmış, futbol dışında her konuda gündem olmuş adama gelse çatır çatır gol atar diye beklenti oluşturuluyor. yahu galatasaray pozisyona bile giremiyor. pozisyona giremeyen takımda bırakın icardi'yi pele bile gol atamaz. bu adam böyle bi karısı varken zaten top oynayamıyor. eşi tam bir magazin ikonu ve menajeri.

    neymiş ts maçında oynasaymış en az 2 gol atarmış. antep maçında oynasa kaç gol atar? jardel'de oynasaydı atardı ama yıl 2000 değil maalesef.

    karısı ayrı bi dert yaşadığı ilişki ayrı. aileleri tarafından reddedilmiş şöhret tutkunu haklarında kimsenin iyi konuşmadı bir çift icardi ailesi. kafası yıllardır futbolda olmayan bir adam için yine evimizin ligi küçümsenip gelse çatır çatır gol atar diye hayali hülyalara giriliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın