resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 813
    5 eylül 2022 galatasaray gaziantep fk maçında ilk 11 başlamayı hakedecek performansını, ne yazık ki takıma katıldığı günden beri göremediğimiz futbolcu.
    amaç formsuz keremi dinlendirmek ise gereken can simidi barış değil. bu barışın üzerine de gereksiz bir yük bindirir. olası bir kötü sonuçta bu tercih çok fazla spekülasyona sebep olacaktır.
    diğer yandan ben barışın, topla fazla oynamaması koşuluyla, takım oyununa bir çeşitlilik katabileceğini düşünüyorum. ligin ilk dört karşılaşmasında özellikle ön bölgede yaşadığımız dinamizm eksikliğini bir nebze giderebilir. hücumu ortadan ve ya yunus üzerinden pişirdiğimiz senaryolarda ikinci forvet olarak ceza sahasına koşu atan bir barış kilit açmak konusunda işe yarayabilir. aynı şekilde birinci bölgeden barışın koşu yoluna hızlı çıkılabilir ki takımda sergio ya da abdülkerim gibi bu pasları atabilecek oyuncular var. aslında şu iki cümleyle onyekuruyu tarif ettim biraz. barışda o meziyetler yok tabi ki ama denenebilir.
    ayrıca defansif anlamda kereme oranla bir nebze daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum kendisinin. pvanın dağınık görüntüsünü toparlamaya işe yarayabilir.
    şu ana kadarki görüntü takımın kanat rotasyonunda eksik olduğu yönünde. bu maç barışın kendini ispat etmesi için bir fırsat olabilir. bazen böyle hikayeler oluyor futbolda.
    lafın başında dediğim gibi bugüne kadar formayı hakedecek bir performans göremedik kendisinden. yine de bu maçta denenmesi olumlu sonuç verecek. bu dediğim tamamen hissiyat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın