resim
Fehmi Emre Güngör
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 255
    21 mart 2010 trabzonspor galatasaray maçında harika bir performans sergilemiş, ancak yaptığı acemice hatadan dolayı kendisine mağlubiyetin tek sorumlusu etiketi yapışmış sağlam defans oyuncumuz.

    evet yaptığı hata gerçekten acemice. o bölgelerde topla oynama alışkanlığımız zaten vardı, ama lucas neillgeldikten sonra diğer oyuncularımız da ona özenmeye başladı. onun da o bölgelerde yapmasını desteklemiyorum, ama her defasında ne yaptığını çok iyi biliyor ve bilerek yapıyor. ama servet, emre, gökhan gibi teknik kapasitesi düşük, kontra müdahele hızları yavaş oyuncuların bu bölgede topla gereksiz oynamaları çok tehlikeli. bu tür bir pozisyonda gol binde bir olur, ama olunca tüm eleştiri okları hatayı yapan oyuncuya kesilir.

    emre yetenek olarak takımdaki en iyi yerli defans oyuncumuz. sakatlıklardan kurtulup sürekli oynamaya başlayınca da uzun yıllar seyredeceğimizi düşünüyorum. ama çok kritik haftalara girerken bu tür davranışlardan uzak durmak zorunda. emreyi (ya da başka bir oyuncumuzu) bir hatadan dolayı asmaz galatasaray seyircisi. ama olmayacak bir maçta hiç yapılmayacak bir hatayı unutmaz, emre de bu gerçeği unutmasın. çıksın aslanlar gibi mücadelesini yapsın sahada, hatasıyla da severiz biz onu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın