• 8763
    futboldan anlamadığı iddia edilen fakat türkiye’de bilinç seviyesi ve futboldan anlama konusunda 1. sırada olan taraftar grubudur.

    taraftarlarımız arasında azınlık bile diyemeyeceğimiz bir grubun fikirlerini tüm taraftara fatura etmek doğru değildir. homurdanmaların büyük sebebi ise taraftarının başarı odaklı olmasıdır bu da galatasaray’ımızın en başarılı kulüp olmasının en büyük nedenlerinden biridir. eleştirel bakış açısı her zaman büyük kulüpler için gerekli bir tutumdur. aksi halde başarıya ulaşmak daha zorlaşır.

    zira hangi takım galatasaray ile şampiyonluk yarışı içine girse kimyası bozulur bilir ki galatasaray her zaman istim üstündedir ve konsantrasyonu bozulmaz. onu istim üstünde tutan taraftarıdır. bu bir kulüp geleneğidir bizi diğer kulüplerden ve taraftarlardan ayıran en büyük özelliğimiz budur. eleştiri getireceksek sabır konusunda biraz eksiğimiz olduğu aşikardır. elimizdeki efsanelerimize biraz daha kredi tanımalıyız. diğer camialarda bırak fatih terimi, bülent korkmaz kadar bile efsaneleri yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın