• 4288
    2020-2021 tarihin en şaibeli sezonu ve “şampiyonluğundan” beri izlemediğim takım. yersen averajla şampiyon oldular, yersen en çok bizim hatamızla şampiyon oldular neyse.

    yorumlara bakarak tudor’un galatasaray’ına benzettiğim takım. evet biz de bu şekilde boğucu ve farklı skorlarla en çok keyifli maçı tudor zamanında izledik (fatih terim’in eski dönemleri hariç tabii) ama tudor o sene bizle kalsaydı o çok önemli 2017-2018 ve 2018-2019 şampiyonluklarını alamazdık çünkü kırılgan bir takımdık ve çok defomuz vardı. hem de baskıyı tüm maça yaymamıza rağmen. burada beşiktaş’ın sadece tek yarılık bir takım olduğu yorumlarını da görüyorum. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ya da ilerde oyunu daha da geliştiriler mi bilemem ama bu kadar beşiktaş övme şenliklerini gereksiz buluyorum ve kaldıramıyorum bu sözlükte. daha önce de yazdım bu objektiflik değil. bu adamlar hırsız. senin ve kendilerinin önündeki en az 3-5 yılı etkileyecek şampiyonluğunu çaldılar. şuan beşiktaş’ın esamesi okunmuyordu ama o “görünmez el” gözümüze soka soka her tahtada bunları korudu, kolladı ve şampiyon yaptı.

    zor maçlarını bekleyip iddialı yorumları ondan sonra yapalım. ayrıca belli bir süre maçları temiz olsa bile 2020-2021’in diyeti var bunu unutmayın. hala tiyatronun içinde olduğumuzu da unutmayın. neye inanıyorsanız veya inanmıyorsanız da onun adaleti er ya da geç tecelli edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın