• 6862
    geçtimiz günlerde bir sohbette yeni tanıştığım birisi vura vura oynuyoruz fenerbahçe açık ara şampiyon olur diyordu. başka bir ortamda bu sene fener rahat şampiyon diyordu. bir başka ortamda artık sonunda akıllanmış fenerli yakın arkadaşım iyi oynuyoruz ama durun daha sezon başı her şey çok yeni diyerek sonunda bir aklı selim örneği görmüş olmuştum.

    fenerbahçelileri hatta bizim sözlükte bile insanları yanıltan kiev sonrası oynadığı 5 maç'ın sadece 1'inde rakip ciddi seviyede oynadı. o maçı da adana demirspor kaçırdıkları ve amatör savunması samet sayesinde elleriyle verdi. slovacko, kasımpaşa, wien maçları cidden rakip seviyesi oldukça düşük olması fenerbahçe taraftarını çok yanılttı.

    o ortamlarda fener rahat rakiplerle oynadı konya maçına bakmak lazım ama adana maçı güzel galibiyet aldı diyerekten geçiştiriyordum. nitekim konya maçıyla beraber tekrar rüyadan uyanıp gerçek hayata döndüler.

    fenerbahçe bu sezon hep yarışın içinde kalır jorge jesus boş hoca değil kadrosu kaliteli ama öyle uçtu kaçtı erkenden şampiyon olur falan bu sözler çocuk avutur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın