• 2361
    bugün yorumcular içinde galatasaray'a bir numaralı zarar veren kişi.

    uğur k. kendi işinde oldukça başarılı. sosyal medyanın bir numaralı yorumcusu kendisi. seviliyor, takip ediliyor, çok etkili. söylediği sözleri takip eden, benimseyen çok fazla galatasaraylı var. sorun da burada başlıyor. uğur, saha içi bilgisi zayıf bir yorumcu, oyunu, oyuncuyu bilmiyor. ezberleriyle yorum yapıyor. üstüne çevresi vasatlaştıkça, yorumları da vasatlaşıyor.

    bugün orhan uluca ile sinan yılmaz'ı izledim. tartışılan oliviera'nın, set oyunundaki önemini konuştular. üstüne galatasaray'ın az gol yemesinde pozisyon bilgisiyle çok fazla katkı sağladığı üzerine durdular. ikisi de birbirinin ufkunu açtı. ama uğur, serdar ali gibilerle program yapa yapa çöp, işe yaramaz, uygun değil gibi kalıpların içine sıkışıyor.

    etkilediği kitle de uğur'un bu vasatlığını benimsiyor. spesifik bir örnek veriyim. icardi ilk gündeme geldiğinde uğur bu transfere karşıyım, galatasaray'ın bitiriciye değil sırtı dönük forvete ihtiyacı var, o da seferovic dedi. o dönem herkes birden seferovic yedek kalmaz moduna girdi. oysa galatasaray'ın 2 senedir net bitiriciye ihtiyacı var. ki son maçlarda herkes bunu anladı.

    uğur'un biraz kontrollü gitmesi gerek, naçizane de o çevreden uzaklaşıp kendini geliştirmesi de gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın