• 2360
    eskiden beğenirdim. halen de özellikle oyunculara dair yorumlarına değer veriyorum. ama özellikle galatasaray konusundaki yorumlarını epeydir beğenmiyorum.

    28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçı gayet yüksek tempolu, zevkli bir maçtı ama kendisi ve serdar ali çelikler öyle yerden yere vurdular ki iki takımı da... sanırsın tarihin en sıkıcı 90 dakikasını izledik. üstüne üstlük uğur da serdar ali de galatasaray'ı ayrıca çok gömdüler. yahu takım geçen senenin şampiyonuna pozisyon vermediği gibi üç net pozisyona girmiş. "oyun yoktu," diyorlar. ilginç. nitekim önder özen bir süre yarı-şaşkın şekilde dinledi, surat ifadesinden belliydi... sonunda "bence galatasaray'da gelişme" var deyip çıktı tahtaya, anlattı.

    futbolu seven, iyi bir yorumcu uğur karakullukçu. iyi de galatasaraylı ama biraz daha sakin olması lazım bence. gereksiz derecede agresif. bir de, yorum yaparken futbolculara ve teknik adamlara ders verir gibi konuşuyor. yorumcunun işi bu olmamalı. sen bana oyunu anlat, eksikleri anlat, tamam. ama senin bildiğin ve gördüğün tek doğruymuş da herkes bunu uygulamalıymış gibi davranma. yakışmıyor. sözlüğü takip ettiğini biliyorum bu arada ve gerçekten iyi niyetle, kendisini sevdiğimden söylüyorum bunu. belki galatasaray'a olan tutkusu yüzünden kantarın topuzunu kaçırıyor çoğu zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın